Tuesday, August 19, 2014

Max Fire Safe (MFS) – Alat Pemadam Kebakaran Api Termaju & Pintar


Selamat Datang.

Dalam melangkah ke generasi baru alat pemadam kebakaran, satu produk inovatif telah diwujudkan untuk merealisasikan keberkesanan dalam pencegahan kebakaran. Sebagai sistem penindasan kebakaran lanjutan, aerosol adalah pertama yang diguna pakai dalam teknologi aeroangkasa Rusia. Ia adalah ciptaan bahan api pepejal kurang terbakar untuk roket penerbangan.Max Fire Safe (MFS) adalah alat pemadam kebakaran teknologi terbaru yang bahannya berasaskan aerosol dimana mempunyai ciri-ciri mudah alih. Max Fire Safe adalah alat pemadam kebakaran mudah alih yang berasaskan aerosol. Ianya telah diiktiraf ISO 9001:2008 & telah diuji oleh SIRIM QAS Malaysia.


Max Fire Safe merupakan alat pemadam kebakaran mudah alih yang terkecil di dunia berbanding dengan alat pemadam kebakaran kovensional. Sebagai produk inovative terkini, Max Fire Safe berkesan secara ekfisen melindungi daripada kebakaran kecil di rumah, kereta, pejabat, sekolah dan lain-lain.Berbanding dengan alat pemadam kebakaran kovensional yang bertekanan, Max Fire Safe mempunyai beberapa kelebihan seperti tidak bertekanan, bersaiz kecil, tiada kos penyelengaraan tahunan, tidak meninggalkan bahan sampingan dan tidak mengandungi toksik.

Kelebihan Max Fire Safe:
- Teknologi HIJAU
- Bersih dan TIADA debu
- Tidak Mengandungi Toksik
- Bersaiz Kecil & Ringan (Sesuai diletakkan di dalam kereta,rumah atau               
   pejabat dan dimana sahaja)
- Tabung tanpa tekanan
- Tidak Meninggalkan Bahan Sampingan
- Lebih Kuasa daripada Pemadam Api sediaada yang kini
- Telah Diuji Oleh SIRIM QAS Malaysia
- Tidak Perlu Penyelenggaraan
- Mudah di Gunakan
- Kampasiti sama dengan tong besar pemadam api debu 
- Bertahan Hingga 10 tahun
- Boleh digunakan sebagai COTA (Untuk keselamatan diri)Max Fire Safe boleh digunakan di:
- Kereta
- Rumah
- Pejabat
- Kapal
- Hotel
- Ruang LuarDapatkan SEGERA Produk MFS. HARGA PENGENALAN dan PROMOSI RM199. 

Servis C.O.D & POS disediakan.

“SELAMATKAN ORANG TERSAYANG & HARTA BENDA ANDA, SEDIAKAN & GUNAKAN PRODUK ‘MAX FIRE SAFE’ AGAR SELAMAT DARI TRAGEDI KEBAKARAN DENGAN TEKNOLOGI TERKINI YANG MESRA PENGGUNA BERSAIZ KECIL, RINGAN, MUDAH SIMPAN & LEBIH MUDAH GUNA ”
Berminat Hubungi En Alias (019-350 1541- whatsapp/wechat/telegram)Price : RM199.00

1 comment:

  1. car turbo parts working efficiently electric turbocharger are one of the best ways to increase the power from an engine.
    Hi all, it's your best choice for car parts. We are the one of the best suppliers of electric turbo core, welcome to cooperate with us.
    I'm new here,any interestings in car parts? I have some opinions, have you ever known car turbo parts, you can find more you need.
    Shanghai Zencar Industry Co.,Ltd is a professional supplier for electric turbo charger.

    ReplyDelete